Naročilo kart - fools tarok ali karo tarok
Če želite naročiti karte Karo tarok ali Fools tarok, prosimo izpolnite spodnji obrazec. Naša ekipa vam bo odgovorila v najkrajšem možnem času! Cena vključuje tudi ddv.

Izberite kateri model kart želite.
Ob naročilu dveh različnih kompletov napišite količino posameznih kompletov.


Zbiranje osebnih podatkov
Za potrebe poslovanja in priprave ponudbe zbiramo naslednje podatke o registriranih uporabnikih:

Osebni podatki:
• ime in priimek kontaktne osebe - za pripravo ponudbe ter za lažjo komunikacijo oz. za prijavo na naše e-novice
• naslov elektronske pošte - za potrebe priprave ponudbe in komunikacije
• Naslov in telefonska številka - za potrebe dostave


Za uporabo nekaterih storitev na naši spletni strani je potrebno zbrati nekatere osebne podatke. Da zadostimo potrebam EU zakonodaje, vas moramo obvestiti, katere podatke beležimo. Prav tako smo vam dolžni sporočiti kako te podatke shranjujemo. Vse podatke, ki nam jih sporočite, shranimo varno in ne bodo nikoli posredovani tretjim osebam.

Anonimnost uporabnikov in osebni podatki
Za potrebe analize in ugotavljanja delovanja spletne strani se beležijo strežniške dnevniške datoteke. Le-te ne zajemajo nobenih osebnih podatkov. Naša organizacija (Mediatis d.o.o.) ne bo poizkušala identificirati posameznih uporabnikov. Opozoriti vas moramo, da ob obiskovanju spletnih strani lahko pride do zapisovanja in ustvarjanja dnevniških zapisov vašega ponudnika spletnih ali omrežnih storitev. To izvaja ponudnik spletnih/omrežnih storitev in ni del odgovornosti naše organizacije. Poizkus identifikacije bomo izvedli le v primeru, da bomo imeli utemeljen sum, da je uporabnik skušal na nedovoljen način dostopati do naših računalniških sistemov oz. naših spletnih storitev.

Informacije o podatkih, ki jih spletna stran hrani o uporabnikih
Uporabniki spletne strani lahko kadarkoli zahtevajo od upravljavca spletne strani (Mediatis d.o.o.), da mu posreduje podatke, katere osebni podatki o uporabniku se hranijo v bazah spletne strani. Prav tako ima uporabnik pravico zahtevati izbris vseh podatkov, ki jih hranimo v bazah spletne strani. Te zahtevke lahko oddate preko posebnega spletnega obrazca ali nam svojo zahtevo sporočite na e-mail naslov info@eurotrade.si. Podatke vam bomo posredovali oz. izbrisali v zakonsko določenem roku. Na vašo željo vam posredujemo podatke tudi v taki oblik, da jo lahko uporabnik na svojo željo posreduje tretjim osebam.

Varnost osebih podatkov
Podjetje Mediatis d.o.o. vam zagotavlja, da so podatki, ki so shranjeni na spletni strani ustrezno varovani. Prav tako so izvedeni ustrezni ukrepi, ki preprečujejo vdor v naše baze. Če bi slučajno prišlo vdora in kraje osebnih podatkov, bomo uporabnike v roku 72 ur o tem obvestili.
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com